5 Eylül 2009 Cumartesi

1'de 0


İlk mucize kehaneti tutmadı bugün, güzel ülkemin basınının... The Secret'ı okumuş enerjik elemanlar gibi resmen herkes parmakları bir araya getirip "Ermenistan'dan Bosna'ya çelme takacak" dediler. Ama top sahada oynanıyor. Tabi bir Ermenistan gibi bize tarihten sıcak kanlı(!) bir ülkenin takımının maçtan puan almak için asılacağını düşünmediniz değil mi?

Sonuç olarak Bosna -elbette- puan kaybetmedi. En azından şimdilik... Bizimkiler ne yaptılar? Türkiye Milli Takımı'nın alışkanlığına uydular. Önce bir tokat yiyip ayıldılar, sonra öne geçip kendilerini saldılar, bir tokat daha yiyince -şükür- "N'oluyor lan!" deyip ayağa kalktılar. Peki bizim takımı kendi evinde yarı uyur yarı uyanık bulan, Bosna Salihovic, Misimovic, İbisevic ve -sona sakladım- Dzeko'suyla bizim takımı tokat manyağı edebilir mi? Saydığım 4 isim Bundesliga'nın en iyi  hücuma yönelik orta saha ve forvet ikilisi... Bizim Estonya'ya karşı bile aksayan savunmamıza öyle şeyler yapabilirler ki ders almayan Terim bile gözlüklü sınıf ineğine dönebilir.

Bosna maçı Milli Takım'ın kader durağı olacak... Bu maçın kaybedilmesi gibi bir ihtimal... En iyisi onu düşünmemek bile. Milli Takımımız'ın 4 yediyse 5 atarak bu maçı alması gerekiyor. Alamazsa zaten Afrika'ya anca Safari'ye giderler. Geyik falan avlarlar... Aslanlar ya hani...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder